Over ons

Ik ben op dit idee gekomen:
Ik heb heel mijn leven bijna in italiaans restaurants gewerkt waarbij ik als hoofdchef altijd in de keuken heb gestaan en het eten met hart en ziel heb voorbereid voor de klanten.

Mijn contact met de klanten was niet altijd direct maar via de ober of serveerders / serveerster  en ik heb liever altijd dat ik zelf direct contact met de klant had.

Ik heb het concept rolling pizza truck in de keuken in mijn hoofd volledig uitgewerkt en ben met heel mijn hart en ziel ermee begonnen.
En natuurlijk is in het begin spannend of het wel een succes gaat worden omdat het volledig nieuw concept is op de markt die mensen niet zo snel 1 2 3 erbij zouden stil staan dat een rijdende truck ook verse pizza’s maakt in de oven, en de pizza wordt uiteraard voor de neus van de klant gemaakt.

Rolling pizza truck is daarom mijn ideale favoriete werkplek.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.